Actualitzat 29/11/2019 11:30:59 +00:00 CET

El pessebre de Barcelona representa un traster amb ornaments nadalencs

El pessebre de l'Ajuntament de Barcelona a la plaça Sant Jaume
EUROPA PRESS

BARCELONA, 29 nov. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha explicat aquest divendres el pessebre de la plaça Sant Jaume, ideat per l'escenògrafa Paula Bosch, que representa un traster amb caixes plenes d'ornaments i records nadalencs, entre les quals hi ha les figures del pessebre.

La instal·lació està formada per caixes i mobles de diferents mides, on es guarden les figures del nen Jesús, Sant Josep i la Mare de Déu, però que també contenen elements com fotografies familiars, garlandes, llums de nadal, raïm i un arbre de Nadal.

El pessebre té dues cares: a la part posterior de les caixes i mobles amuntegats es pot veure el que es veu des del carrer: finestres il·luminades, fanals encesos i cablejat elèctric que uneix els edificis.

El pessebre es podrà veure des d'aquest divendres fins el 6 de gener entre les 10 i les 22 hores, en una instal·lació que aquest divendres al matí atreu els primers curiosos, ciutadans i turistes que contemplen i fotografien el pessebre.

Com d'altres anys, el Museu Marès exhibirà des d'aquest divendres fins al 2 de febrer el pessebre tradicional de l'Associació de Pessebristes de Barcelona, inspirat en la muntanya de Montserrat, i que és d'accés gratuït.