Publicat 23/2/2014 18:04:02 +01:00CET

Orange llançarà un smartphone 4G 'marca blanca' a set països, inclòs Espanya

Primera jornada del Mobile World Congress (MWC) 2013
EUROPA PRESS

El terminal intel·ligent d'Orange estarà disponible a partir de l'abril

BARCELONA, 23 febr. (EUROPA PRESS) -

Orange ha ampliat la seva cartera de telèfons de marca blanca amb el nou smartphone compatible amb serveis de quarta generació mòbil (4G) 'Gova', que estarà disponible a set països inclòs Espanya, a partir de l'abril, segons ha informat la companyia durant el Mobile World Congress (MWC).

La firma francesa, que ha llançat catorze nous dispositius marca blanca el 2013, ha indicat que les vendes d'aquests terminals Orange van créixer un 40% l'any passat.

Orange 'Gova' és un dispositiu compatible amb els serveis de quarta generació mòbil (4G) i té una pantalla HD de 4,5 polzades, una càmera de 5 megapíxels i sistema operatiu Android Jelly Bean 4.3.

Aquest dispositiu estarà disponible, a més d'Espanya, a Polònia, Eslovàquia, Luxemburg, Moldàvia, Tunísia i Maurici. La companyia no ha revelat el preu del terminal, que dependrà de la política local de cada país.

Aquest terminal se suma a l'Orange 'Reyo', amb pantalla de 5 polzades i sistema operatiu Android Jelly Bean 4.2, disponible a Espanya des de finals de gener.

Orange 'Reyo' té una càmera de 5 megapíxels i un processador de doble nucli 1.3 GHz. Aquest dispositiu es comercialitza també Eslovaquia, Romania i Polònia.