Publicat 25/8/2014 13:48:09 +02:00CET

Munté veu "desmesurada" la polèmica de l'afusellament simulat davant de la casa d'un regidor del PP

La consellera Neus Munté
EUROPA PRESS

BARCELONA, 25 ago. (EUROPA PRESS) -

La consellera de Benestar i Família de la Generalitat, Neus Munté, ha considerat aquest dilluns que s'ha produït "una polèmica absolutament desmesurada", després d'en la festa major de Cardedeu (Barcelona) un grup de trabucaires s'apostés davant de l'habitatge d'un regidor popular i disparés diverses salves.

El regidor afectat, Jaime Gelada; el president provincial del PP de Barcelona, Alberto Villagrasa, i el líder del grup municipal a Barcelona, Alberto Fernández, han portat aquest mateix dilluns l'incident davant de la Fiscalia de Catalunya.

En declaracions als mitjans en una visita a les festes del barri barceloní de Sants, la consellera ha defensat que els trabucaires "formen part de la normalitat de les festes majors" en tots els pobles i ciutats de Catalunya.

"Crec que a vegades les coses prenen una dimensió que no correspon i que es justifica potser perquè estem a l'estiu i hi ha més tranquil·litat", ha comentat Munté, a més d'afirmar que no val la pena perdre molt temps en aquest assumpte, ja que les aigües tornaran al seu curs molt ràpidament.

Sense voler valorar la denúncia que ha presentat el PP per aquest cas, ha assegurat que "tot el món és lliure de prendre les mesures que correspongui".

Tot i això, ha insistit que "s'ha sortit de mare alguna cosa que en condicions normals no estaria passant", ha tancat.