Publicat 22/01/2015 10:30

Messi avantatja el Barça

BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

El FC Barcelona ha guanyat l'Atlètic de Madrid (1-0) en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions en un partit brusc, tosc, on el Barça va posar un millor joc però erroni davant d'Oblak i on l'Atlètic va millorar respecte al 3-1 de la Lliga però sense donar cap mostra de perill, de manera que ara haurà de remuntar al Vicente Calderón el gol de Messi.

Els blaugrana van obtenir a cinc minuts del final un gol que els dóna avantatge, un gran resultat vistes les dificultats que van tenir els de Luis Enrique per batre Oblak. L'Atlètic, que no es va bolcar en atac perquè no va tenir temps per a això després del gol de Messi, i havent renunciat a això prèviament, necessita ara com a mínim dos gols sense encaixar cap per anar a semifinals en 90 minuts.

No va ser un partit tan bonic com el de la Lliga, no hi va haver tantes ocasions, i de fet a la segona part només es va veure un xut inofensiu d'Iniesta, el gol de Messi després del penal errat però solucionat i, al final, ja en temps afegit, una falta directa que el '10' blaugrana va enviar alta per poc. Per part de l'Atlètic, ni un sol xut en els últims 45 minuts, i només un cop de cap de Griezmann va ser l'acció destacada de tota la nit. Massa poc per intentar marcar al Camp Nou.