Publicat 25/4/2019 16:42:07 +02:00CET

Més de 200 comeros de Barcelona participaran en el programa pera al Comer amb 690 hores de recitals

BARCELONA, 25 abr. (EUROPA PRESS) -

Més de 200 comeros de Barcelona participaran entre el 3 de maig i el 28 de novembre en la segona edició del programa pera al Comer, que oferir 690 hores de recitals que comenaran a l'interior de diverses botigues de l'Eix Comercial Poblenou i continuar a 23 eixos comercials de la ciutat.

En un comunicat aquest dijous, la Fundació Barcelona Comer ha detallat que diversos tenors, sopranos i barítons actuaran a més de 200 botigues dels 23 eixos comercials de Barcelona Comer i posaran veu a algunes de les ries operístiques més populars de tota la histria.

La pea lírica que s'interpreta a cada botiga est relacionada, sempre que és possible, amb l'activitat de cada comer, i les actuacions es repeteixen cada 15 minuts durant tota la tarda, entre les 17.30 i les 20.30 hores.

Entre els cantants que participaran en el programa pera al Comer cal destacar, el contratenor Sergio Monsalve, les sopranos Charo Tris Charo Picazo, Alina Furman, Mireia Dol, o els barítons Joan Sebasti Colomer i Fernando Álvarez, entre d'altres.

Les actuacions es duran a terme a l'interior de les botigues o a la seva porta, seran en directe, i sempre gratutes i accessibles a tot el públic.