Publicat 14/6/2019 8:53:59 +02:00CET

Maragall lamenta que Colau pugui acceptar "els vots de la vergonya" per ser alcaldessa

AMP.- Maragall avisa que els vots de Valls serien la "ruïna" de Colau i encara es veu alcalde
DAVID ZORRAKINO-EUROPA PRESS

BARCELONA, 14 juny (EUROPA PRESS) -

El líder d'ERC a Barcelona i guanyador de les eleccions municipals, Ernest Maragall, ha lamentat que l'alcaldessa de funcions, Ada Colau, pugui acceptar "els vots de la vergonya" per continuar en el càrrec.

En un article d'aquest divendres al diari 'Ara' recollit per Europa Press, ha considerat "vergonyosa la combinació de vots antinaturals i sense cap coherència ideològica ni de projecte conjunt" que cerquen evitar que governi la llista més votada.

Maragall ha reclamat que l'acord lògic seria entre ERC i BComú perquè ambdues són formacions progressistes, republicanes i que cerquen la llibertat i el diàleg, ha assenyalat: "Però sembla que la lògica ja no s'estila i solament queda l'interès".

En aquest sentit, ha criticat que tot valgui per aconseguir un objectiu polític, sigui legítim o no, i ha dit que sembla que "això només va de l'Alcaldia, com si es tractés d'un tron màgic des del qual es pot canviar el món sense que sigui necessari dir ni com, ni amb qui ni per a què".

El republicà lamenta que els comuns vagin a acceptar "els vots de la dreta més rància o d'aquells que avui estan al costat de la repressió i de la reculada de drets".