Actualitzat 29/05/2014 17:53

L'NH Collection Constanza de Barcelona s'erigeix com a destí gastronòmic amb Don Giovanni

El dtor. Gral. De NH Hotel Group España, H.Rovira, con D.Cabrera y A.Tumbarello
EUROPA PRESS

També acollirà una cocteleria del 'bartender' argentí Diego Cabrera

BARCELONA, 29 maig (EUROPA PRESS) -

L'hotel NH Collection Constanza de Barcelona s'ha marcat com a objectiu convertir-se en un destí gastronòmic pel seu compte, i per a això tindrà el Restaurant Don Giovanni del xef italià Andrea Tumbarello, una oferta que es complementarà amb una nova cocteleria tutelada pel 'bartender' argentí Diego Cabrera.

A la presentació dels dos espais aquest dijous, el director general de l'NH Hotel Group Espanya, Hugo Rovira, ha sostingut que "la gastronomia té un rol fonamental en l'experiència dels clients".

"Volem que els hotels es converteixin en petites destinacions per sí mateixos", ha afegit Rovira, que ha indicat que amb aquestes dues propostes el grup vol trencar la perspectiva generalitzada que als hotels es menja malament i car.

Així, el Restaurant Don Giovanni es llença ara a conquerir el públic català després de ser el referent de la cuina italiana a Madrid amb dos Sols de la Guia Repsol, i els sabors de Tumbarello també es poden degustar a Marbella.

"He vingut a Barcelona per ser el millor restaurant italià de la ciutat", ha destacat Tumbarello, un economista de professió reconvertit a xef quan una nit del 2005 va acudir a sopar a l'antic restaurant Don Giovanni de Madrid i va demanar parlar amb la propietària sorprès per la dolenta qualitat de la pasta que li havien servit, moment en què la propietària li va oferir el traspàs del local.

Aquest sicilià és conegut per la varietat de receptes que incorporen el seu ingredient favorit, la trufa, un producte que serà present en el menú del restaurant barceloní amb novetats creades per a aquesta estrena com ara els milfulls de carpaccio, la burrata i l'avellana torrada, i els raviolis de castanya amb crema de nous i làmines de trufa.

HOTELS I GASTRONOMIA DE LUXE

"Em sumo a aquest repte d'obrir els hotels a la ciutat i de tornar a fer que sigui normal que la gastronomia de luxe estigui present en els millors hotels", ha sostingut Diego Cabrera, que ha considerat la seva incorporació al projecte com un premi a la seva trajectòria de més de 15 anys.

Cabrera, que va arribar a Madrid de la mà de Sergi Arola i ha estat deixeble de Ferran Adrià i Pierre Gagnaire, serà l'autor d'una carta de còctels exclusiva per a NH, amb creacions que combinaran el seu geni argentí amb els clàssics.

Aquest mixòleg, que ha estat reconegut com a Millor Bàrman d'Espanya el 2011 i nomenat Ambaixador europeu de Tanqueray, assessorarà una desena d'hotels del grup NH a Espanya ubicats a Barcelona, Madrid, Bilbao i Sant Sebastià, entre d'altres.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés