Publicat 13/6/2020 21:04:55 +02:00CET

Limiten els accessos a quatre platges de Barcelona després d'arribar al 80% de l'ocupació

Platja del Bogatell a Barcelona.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

   BARCELONA, 13 juny (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Urbana de Barcelona ha limitat els accessos a quatre platges de Barcelona al llarg de la tarda d'aquest dissabte, després que en totes elles s'arribés al 80% d'ocupació, la màxima permesa en la desescalada pel coronavirus.

   Fonts de l'Ajuntament han explicat a Europa Press que, després d'aconseguir-se l'ocupació màxima, s'ha impedit a altres banyistes accedir a estar platges per evitar aglomeracions.

   En dues platges s'ha arribat al topall permès al voltant de les 17 hores, i en altres dues s'ha aconseguit l'aforament màxim al voltant de les 18.15 hores.

   L'afluència es controla per mitjà de sensors que calculen el volum d'ocupació, que pot consultar-se en temps real a la pàgina web de l'Ajuntament: https://www.barcelona.cat/ca/que-pots-fer-a-bcn/banys-i-platges

   Quan s'arriba al 80% de l'ocupació, els sensors avisen i s'activen els mecanismes d'informació: els informadors de l'Ajuntament expliquen les mesures a seguir, i es demana per megafonia als banyistes que es dispersin per evitar aglomeracions.

Contador