Publicat 1/9/2020 16:59:47 +02:00CET

El Liceu reunirà per primer cop Gustavo Dudamel i Anna Netrebko amb 'Il trovatore'

Gran Teatre del Liceu
BOFILL - Archivo

BARCELONA, 1 set. (EUROPA PRESS) -

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona reunirà per primer cop el director veneçolà Gustavo Dudamel i a la soprano russa Anna Netrebko amb 'Il trovatore', la primera òpera en versió concert de la temporada 2020-2021.

L'òpera de Giussepe Verdi també inclourà en el seu repartiment les veus de Ludovic Tézier, Yusif Eyvazov i Okka von der Dameru i es podrà veure de l'1 al 4 d'octubre, ha informat aquest dimarts el teatre líric en un comunicat.

Serà el primer cop que Dudamel actuï en el Liceu i el seu debut amb aquesta òpera de Verdi, la qual cosa per al director suposa "una enorme il·lusió per trepitjar l'escenari d'un teatre tan emblemàtic".

"Aquest és el teatre de Montserrat Caballé, Josep Carreras, Jaume Aragall... Poder col·laborar per primer cop amb Netrebko, Eyvazov i Tézier és ja un somni i debutar 'Il trovatore' és un anhel que tinc des de ben petit", ha assenyalat el director.

El director artístic del Liceu, Víctor Garcia de Gomar, ha assegurat que amb la seva energia Dudamel s'uneix a un elenc amb la promesa d'una nit especial: "L'huracà Dudamel és l'imant que conquerirà el públic liceista i il·luminarà el teatre en una pàgina històrica i inoblidable".

El projecte artístic del Liceu farà que Netrebko torni al gener de 2021 amb el recital 'Jour et nuit', i Dudamel ho farà durant les properes temporades amb 'La flauta màgica', de Wolfgang Amadeus Mozart, protagonitzada per Javier Camarena en el rol de Tamino i el debut de Nuria Rial com Pamina.

Contador