Publicat 10/7/2020 22:23:53 +02:00CET

Libelista se suma al Sant Jordi del 23 de juliol per "recolzar a les llibreries independents"

Lector en la balconada durant la Diada de Sant Jordi (Arxiu)
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

La plataforma Libelista ha anunciat que se suma a la celebració del Dia del Llibre i de la Rosa el 23 de juliol, festa ajornada de la Diada de Sant Jordi, per "recolzar a les llibreries independents", ha informat en un comunicat aquest divendres.

La plataforma també s'ha adherit a la campanya #jotriollibreries, una iniciativa que proposa prescindir del 10% de descompte tradicional de la jornada per "conscienciar i fer reflexionar sobre la importància de mantenir el petit comerç del llibre".

Així, seran els clients els qui decidiran si volen o no el descompte, podran fer-ho efectiu amb un codi que habilitarà la plataforma o "donar el seu suport a la seva llibreria de referència" i pagar el preu real del llibre.

A més, Libelista tindrà una parada disponible durant tota la jornada a Barcelona amb les novetats actuals, propostes literàries que faran les llibreries de la plataforma i també "diferents editorials de tots els gèneres".

La plataforma ha "triplicat les seves vendes" des de l'inici de la pandèmia, ha venut més de 12.000 llibres en dos mesos i mitjà, ha arribat als 100.000 usuaris i ha augmentat el nombre de llibreries adherides al projecte.