Publicat 3/4/2020 13:47:33 +02:00CET

L'Hospitalet (Barcelona) distribueix test ràpids de Covid-19 i rep material sanitari

Test de detecció ràpida de la Covid-19
DIPUTACIÓN DE BARCELONA

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 3 abr. (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) ha començat a repartir els primers test de detecció ràpida de Covid-19, que va rebre de la Diputació de Barcelona, entre el personal municipal de serveis essencials i les residències d'ancians de la ciutat.

L'enviament ho administra des d'aquest dimecres el personal sanitari del consistori a les instal·lacions de la Farga entre els treballadors municipals de la Policia Local i Protecció Civil, serveis socials i el personal funerari, i en els propers dies està previst que arribi el "gruix de la comanda", va informar l'Ajuntament aquest dijous en un comunicat.

D'altra banda, han recollit més de 52.600 peces de material sanitari donat per empreses i ciutadans que s'estan distribuint entre hospitals, residències, persones amb discapacitat, associacions d'ajuda i personal de Protecció Civil i de voluntariat.

De tot el material recollit, destaquen més de 35.200 guants de protecció, gairebé 6.000 vestits (granotes, barrets i bates), més de 5.300 fundas protectores per a sabates, i més de 4.600 mascaretes.

A més, en menor quantitat, també s'han recollit i repartit més de 800 proteccions de mànigues, 300 litres d'alcohol i 400 borses d'escombraries.