Publicat 31/7/2019 14:13:04 +02:00CET

L'Hospital de Bellvitge incorpora un sistema de gestió dels pacients digitalitzat

L'Hospital de Bellvitge incorpora un sistema de gestió de pacients digitalitzat
HOSPITAL DE BELLVITGE

BARCELONA, 31 jul. (EUROPA PRESS) -

El Servei d'Admissions de l'Hospital Universitari de Bellvitge ha desenvolupat un sistema per al control i seguiment dels pacients ingressats, ha explicat el centre en un comunicat.

Es tracta d'un programa que integra totes les dades --del pacient, del llit, de la unitat-- i permet visualitzar-les en temps real en un panell digital.

El tauler mostra amb colors diferents si el llit està lliure o ocupat, el sexe del pacient, els trasllats pendents, els aïllaments i les altes preavisades, una informació que abans apareixia en un panell a la paret que s'actualitzava de manera manual i requeria diverses trucades per verificar l'estat real de cada llit.

El nou sistema, desenvolupat per la Direcció de Sistemes d'Informació i la Direcció de Gestió de Pacients, integra les dades del programa SAP Assistencial de gestió de la informació clínica i incorpora directament els canvis, que són visibles tant per als professionals del Servei d'Admissions com per al personal de les diferents unitats.

Un gran panell digital instal·lat a la mateixa paret d'admissions en la qual abans hi havia el panell manual mostra quina és l'ocupació de l'hospital minut a minut i aquesta informació també es pot consultar des dels diferents ordinadors del centre.

el més llegit

 1. 1

  Un detingut a Malgrat de Mar (Barcelona) per presumptament estafar 20.000 euros

 2. 2

  En llibertat el detingut per atropellar cinc ciclistes a Sant Pere de Vilamajor (Barcelona)

 3. 3

  Unes 50 persones es concentren a Salou (Tarragona) per recordar la mort d'un manter el 2015

 4. 4

  Un camió s'incendia en l'AP-7 a l'altura de l'Ametlla de Mar (Tarragona)

 5. 5

  Els curtmetratges de Manresa dels anys 60 i 70 superen les 5.000 visualitzacions