Actualitzat 25/8/2014 9:21:07 +00:00 CET

L'espectacle 'Dot' de la companyia Maduixa, al FIT de Cerdanyola

Espectáculo Dot
Foto: AJ. CERDANYOLA DEL VALLÈS

CERDANYOLA DEL VALLÈS (BARCELONA), 25 Ago. (EUROPA PRESS)

L'espectacle 'Dot' de la companyia valenciana Maduixa serà un dels plats forts del Festival Internacional de Teatre infantil de Cerdanyola del Vallès, que tindrà lloc a la localitat del 26 al 28 de setembre, organitzat per Bambolina i l'Ajuntament de Cerdanyola i que té la col·laboració de la Fundació Xarxa i el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat.

   Es tracta d'un sorprenent muntatge que ja va formar part del Grec 2014 en què la dansa, el teatre, la música i les noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en què tot és possible.

   Prenent com a punt de partida l'estimulant treball de l'artista nord-americà Sol Lewitt, els actors transformaran una gran paret blanca en un espai ple de color "amb un poc de màgia i molta imaginació".

   Les entrades per al FIT Festival 2014 es podran comprar a partir del 4 de setembre a l'Ateneu de la població i la venda de passis anirà acompanyada de diverses accions al carrer, que Bambolina organitzarà per a promocionar l'esdeveniment.

   El FIT Festival és un certamen internacional d'arts escèniques especialitzat en teatre infantil i familiar que té periodicitat biennal i que està pensat com un aparador d'algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants del moment.