Publicat 05/03/2024 12:25

Les línies T4, T5 i T6 del tramvia de Barcelona modificaran el servei del 7 al 10 de març

Cartell informatiu sobre les afectacions del tramvia
AUTORITAT DEL TRANSPORT METROPOLITÀ

La T4 estarà tancada de les 7 a les 13 hores aquest 10 de març per la Marató de Barcelona

BARCELONA, 5 març (EUROPA PRESS) -

Les línies T4, T5 i T6 del tramvia de Barcelona modificaran els serveis del 7 al 10 de març per les obres de connexió amb la Diagonal, informa l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) en un comunicat aquest dimarts.

El recorregut d'aquestes línies es veurà alterat a l'altura de Glòries per la implantació del sistema sense catenària a les vies i la subestació elèctrica, que corresponen a la primera fase de la connexió del tramvia per la Diagonal.

Les obres s'han planificat durant les 24 hores del dia i les primeres actuacions obligaran a finalitzar el servei de la T4 i la T5 a les 22 hores del 7 de març (l'hora habitual a la qual acaba el servei).

AFECTACIONS

Del 8 al 10 de març, la parada de la T4 a Glòries canviarà la ubicació al sud de la plaça i a l'altura del Museu HUB del Disseny (la seva futura ubicació), on els combois de la línia circularan en tots dos sentits i en una via única, la qual cosa podria alterar les freqüències de pas.

Durant aquests dies, la nova parada no disposarà d'informació ni de màquines d'autoventa operatives i els usuaris hauran d'accedir per l'andana del costat mar, i les T5 i T6 finalitzaran el recorregut a La Farinera.

El 10 de març, amb motiu de la Marató de Barcelona, la T4 estarà tancada de les 7 a les 13 hores "aproximadament", per la qual cosa es recomana utilitzar la T5 i la T6 per desplaçar-se entre les parades de Besòs i Glòries, juntament amb l'L4 del metro.

Durant aquests dies de modificació del servei, hi haurà personal d'informació de TRAM a La Farinera i Glòries; des d'aquest dimarts, els tramvies informaran de les afectacions per megafonia i amb fullets i l'ATM, l'Ajuntament de Barcelona i TRAM informaran als seus llocs web i xarxes socials.
www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés