Publicat 18/3/2020 12:09:36 +01:00CET

Les cafeteries de la UPF, pioneres a oferir un menú per frenar la crisi climàtica

Imatge del panell informatiu de la cafeteria de campus de Poblenou de la UPF
UNIVERSITAT POMPEU FABRA

BARCELONA, 18 mar� (EUROPA PRESS) -

Les cafeteries de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ofereixen des del passat 2 de març l'anomenat 'Menú pel Planeta', un dinar totalment vegà que la UPF ha estat pionera a adoptar i que està dissenyat per combatre la crisi climàtica.

El menú, impulsat per una associació d'estudiants de la mateixa universitat i que ha estat adoptat per l'empresa concessionària del servei de cafeteria, està basat al cent per cent en proteïnes vegetals provinents de fruita, verdures, llegums i cereals, ha indicat la UPF en un comunicat aquest dimecres.

Des del centre han explicat que "l'objectiu és oferir una alimentació saludable i sostenible a la comunitat universitària" i fer-ho, a més, al mateix preu i amb les mateixes condicions que el menú habitual de la cafeteria: amb un primer plat, un segon, i postres.

Contador