Publicat 8/2/2019 12:18:48 +01:00CET

L'AMB acosta l'urbanisme a la ciutadania amb l'exposició 'Metrpolis de ciutats'

L'AMB apropa l'urbanisme a la ciutadania amb l'exposició ?Metrpolis de ciut
AMB

BARCELONA, 8 febr. (EUROPA PRESS) -

L'rea Metropolitana de Barcelona (AMB) acostar l'urbanisme metropolit a la ciutadania amb l'exposició 'Metrpolis de ciutats: repensar l'urbanisme metropolit" al Citilab de Cornell de Llobregat (Barcelona), una mostra "interactiva i visual" que explica els continguts del Pla director urbanístic metropolit (PDU).

En un comunicat aquest divendres, l'AMB ha detallat que la inauguració de l'exposició aquest dijous va coincidir amb una conferncia internacional sobre la sostenibilitat urbana, perqu Cornell va ser guardonada amb el premi European Green Leaf 2019 el passat mes de juliol.

La mostra aborda la situació actual de la metrpolis, els reptes urbanístics que es volen assolir en rees com el metabolisme urb, la infraestructura verda, la mobilitat sostenible i els teixits residencials, a més de panells interactius amb exemples de les directrius que recull el PDU.

L'exposició s'ha estrenat aquest dijous al Citilab de Cornell i estar oberta fins al 21 de febrer i, posteriorment, viatjar a Ca l'Alier de Barcelona, on es podr visitar des del 28 de febrer fins al 20 de mar, i també anir fins a Viladecans (Barcelona), que l'acollir a partir del 28 de mar.

L'objectiu de l'AMB és que la mostra recorri els municipis "més representatius" de la metrpolis de Barcelona durant els propers anys.

el més llegit

 1. 1

  Abascal utilitza una foto de l'atemptat d'ETA contra la caserna de Vic per dir que Iglesias és "un perill per a Espanya"

 2. 2

  Coronavirus.- Correus reobrirà el dimarts 5 oficines de la província de Barcelona a les tardes

 3. 3

  Motor.- Uns 200 treballadors de Nissan tallen uns minuts la Gran Via a L'Hospitalet (Barcelona)

 4. 4

  Arturo San Agustín novel·la l'illa de Mallorca que ha viscut des dels anys 60 fins avui

 5. 5

  ERC negocia amb el Govern central sobre la sisena pròrroga de l'estat d'alarma