Publicat 29/8/2020 18:45:20 +02:00CET

L'alcalde de Vilafranca (Barcelona) lamenta aglomeracions per les festes majors

L'alcalde de Vilafranca del Penedès, Pere Regull.
AYUNTAMIENTO DE VILAFRANCA DEL PENEDÈS

   "La salut de tots és una prioritat, i aquest matí s'ha posat en risc"

   BARCELONA, 29 ago. (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde Vilafranca del Penedès (Barcelona), Pere Regull, ha lamentat les aglomeracions que s'han format aquest dissabte al matí als carrers del municipi, coincidint amb el primer dia de les festes majors: "Entenc els sentiments de tots, però no podem permetre aglomeracions que posin la salut de tots en risc".

   "La salut de tots és una prioritat, i aquest matí s'ha posat en risc", ha sostingut en un vídeo a Twitter recollit per Europa Press, després que diversos usuaris hagin difós imatges de celebracions multitudinàries a Vilafranca aquest dissabte, a través de les xarxes socials.

   L'alcalde ha cridat a la responsabilitat "perquè aquests fets no es tornin a repetir", circumstància que garantiran adoptant les mesures necessàries, ha destacat.

   "Gaudiu dels actes programats pels administradors de la festa major" --ha dit--, sense posar en risc la salut i respectant les víctimes del coronavirus i el treball dels sanitaris.

"DISCONFORMITAT" DE L'AJUNTAMENT

   En un comunicat, l'Ajuntament de Vilafranca ha mostrat la seva "disconformitat amb la celebració d'aquests actes festius" malgrat la suspensió de la Festa Major per la pandèmia.

   Els organitzadors de la Festa Major de Vilafranca també han expressat el seu "total desacord amb els successos espontanis i inesperats d'aquest migdia als carrers" de la ciutat, i han recordat que la celebració oficial ha estat suspesa.

Contador