Publicat 1/7/2019 18:56:58 +02:00CET

L'alcalde de Badalona es reuneix amb càrrecs dels Mossos i demana més agents a la ciutat

Reunió de l'alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el segon tinent d'alcalde, Jordi Subirana, amb càrrecs dels Mossos
AJUNTAMENT DE BADALONA

BARCELONA, 1 jul. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Badalona (Barcelona), Álex Pastor, s'ha reunit amb el cap de la Regió Policial Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra, Sergi Pla, i el nou cap de la comissaria de la policia catalana a la ciutat, Alfons Sarrias.

Després de la trobada, Pastor ha apostat per impulsar la coordinació de Mossos i policia local i ha demanat al conseller d'Interior, Miquel Buch, un increment dels agents de la policia catalana a la ciutat, ha informat l'Ajuntament aquest dilluns en un comunicat.

La reunió, a la qual també ha assistit el segon tinent d'alcalde, Jordi Subirana, s'ha centrat en la situació de la seguretat i la coordinació policial a la ciutat.

Després d'aquesta trobada, Pastor ha recordat l'aposta del Govern municipal per millorar la seguretat amb l'increment de la plantilla de la policia local amb la incorporació de 56 agents.

Ha recordat que les infraccions penals a Badalona s'han reduït un 4% durant el primer trimestre del 2019, "però també és important millorar la percepció que tenen els veïns", per la qual cosa és fonamental la presència policial als carrers, segons ell.