Actualitzat 4/9/2020 10:24:32 +00:00 CET

Pérez veu "mala intenció" en Aigües de Barcelona per responsabilitzar l'Ajuntament de la pujada de l'aigua

La tinent d'alcalde de Drets Socials de Barcelona, Laura Pérez
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 4 set. (EUROPA PRESS) -

La tinent d'alcalde de Drets Socials de Barcelona, Laura Pérez, ha considerat que hi ha "mala intenció" d'Aïgues de Barcelona per vincular la pujada de l'últim rebut de l'aigua a la nova taxa de residus municipal de l'Ajuntament.

En una conferència de premsa aquest divendres, Pérez ha dit que veu aquesta mala intenció "fins i tot en grups polítics que intenten assenyalar l'Ajuntament de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) dient que aquesta pujada es devia a la taxa de residus", i ha insistit que Aigües de Barcelona reconeix en privat que hi ha hagut un error.

La tinent d'alcalde ha dit que Aigües de Barcelona té la responsabilitat de donar tota la informació a la ciutadania respecte al rebut de l'aigua i ha insistit en la demanda de l'AMB perquè es rectifiquin les factures.

"Que plantegin que tan sols revisaran les factures si reclamem, va en contra dels drets del consumidor", ha assenyalat, i en aquest sentit ha afegit que el respecte cap a l'usuari no pot passar per una reclamació.

Sobre el decret que ha presentat l'AMB per exigir a Aïgues de Barcelona que retorni la pujada de la factura de l'aigua, Pérez ha recalcat que l'AMB ha posat les eines que pensaven que l'entitat tenia a l'abast: "Que respecti els seus propis usuaris i no ens prenguin el pèl, i si haig de pagar 20 euros, en pago 20 i no 100".

Contador