L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Fundació Naturgy (Girona) ajuden 170 famílies

Publicat 11/7/2019 13:12:09CET
La Fundació Naturgy i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Girona) ajuden 170 famílies del municipi amb tallers.
FUNDACIÓN NATURGY

GIRONA, 11 jul. (EUROPA PRESS) -

La Fundació Naturgy i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Girona) han ajudat unes 170 famílies vulnerables a "fer un consum eficient i reduir la seva factura energètica".

En un comunicat aquest dijous, la fundació ha explicat que aquestes famílies han participat en els tallers de formació de la seva Escola d'Energia, organitzats amb l'Ajuntament.

Aquesta col·laboració entre tots dos es va iniciar l'abril de l'any passat i des de llavors s'han dut a terme 15 sessions grupals i una trentena de sessions individualitzades.

La directora general de la Fundació Naturgy, María Eugenia Coronado, ha sostingut que aquesta iniciativa "és possible gràcies a la col·laboració d'uns experimentats companys de viatge com són les administracions públiques i els professionals i voluntaris de diverses ONG".

La regidora de l'àrea d'Acció Social i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Laura Serrano, ha valorat l'"apoderament" dels ciutadans que es beneficien d'aquests tallers formatius.

El proper taller fruit d'aquesta col·laboració entre la fundació i el consistori se celebrarà el divendres 12 de juliol i n'hi ha previst un altre per al dijous 26 de setembre.