Publicat 20/4/2020 17:12:00 +02:00CET

L'Ajuntament de Lleida destina 150.000 euros a empreses pel coronavirus

   LLEIDA, 20 abr. (EUROPA PRESS - 9

   La tinent d'alcalde de Recursos Municipals, Hisenda i Salut de l'Ajuntament de Lleida, Montse Pifarré, ha avançat aquest dilluns que el consistori té previst obrir una convocatòria d'ajudes de 150.000 euros per a empreses que han hagut de tancar per la declaració de l'estat d'alarma pel Covid-19.

   Aquesta és una de les mesures de foment de l'activitat econòmica de l'Ajuntament, que se suma a la no liquidació de 539.000 euros de les taxes municipals de residus comercials, mercats, veladores i els cànons de concessions, a les empreses que han vist interrompuda la seva activitat, ha assegurat la regidora, segons un comunicat del consistori.

   Pifarré ha presentat la modificació del pressupost municipal de 2020 que impulsa el govern municipal per import de 3.779.814, per donar prioritat a les polítiques socials per ajudar persones en dificultats, a la recuperació econòmica i de l'ocupació, i a la sostenibilitat de les finances municipals.

el més llegit

 1. 1

  Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la parella amb el cotxe en un carrer de Girona

 2. 2

  Detenen a Bordeus l'acusat de matar a punyalades un home aquest dissabte a Lleida

 3. 3

  Instal·len a Mataró una llamborda en record de l'exministre anarquista Joan Peiró davant de l'última casa on va viure

 4. 4

  Tarragona restringirà l'accés a la Part Alta per impedir festes alternatives a les nits per Santa Tecla

 5. 5

  ACTUALIZACIÓ:Detenen un jove de 32 anys per atropellar intencionadament la seva parella amb el cotxe en un carrer de Girona