Publicat 17/6/2019 16:09:25CET

L'Ajuntament de Barcelona torna a penjar el llaç groc a la façana

AMP.- L'Ajuntament de Barcelona torna a col·locar el llaç groc en la façana
EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 juny (EUROPA PRESS) -

L'Ajuntament de Barcelona ha tornat a penjar el llaç groc en solidaritat amb els dirigents independentistes presos, tal com defensen BComú, ERC i JxCat, encara que no hi ha hagut una votació formal perquè els grups municipals s'han posicionat sobre l'assumpte en una reunió prèvia a la constitució de la junta de portaveu.

Ho ha dit en declaracions als mitjans la regidora Janet Sanz, i la qüestió s'ha abordat en aquesta trobada que s'ha convocat per abordar assumptes sobre l'inici del mandat, en el qual s'ha plantejat tornar a penjar el llaç sobre la base d'un acord anterior de la junta de portaveus.

Pocs minuts després de l'anunci de Sanz, sobre les 15.00 hores, dos operaris han sortit al balcó de l'Ajuntament que dona a la plaça Sant Jaume i han desplegat una pancarta amb el llaç groc.

Així, el llaç torna a la façana del consistori, després que el Govern de Colau el retirés al març per donar compliment a una ordre de la Junta Electoral de Zona de cara a les eleccions generals que es van celebrar el 28 d'abril ---quan també es va despenjar una pancarta en suport a Open Arms--.

Mentre se celebrava la trobada, la direcció nacional de Cs ha anunciat la ruptura amb la plataforma que lidera Manuel Valls, que s'ha quedat sense representació en la trobada perquè els dos edils que hi han acudit són del partit --Paco Sierra i Mariluz Guilarte--, i tots dos han sortit sense fer declaracions als mitjans.

el més llegit

 1. 1

  L'Ajuntament de Lleida demana suspendre els cobraments de lloguer temporalment

 2. 2

  L'Hospitalet (Barcelona) obre una línia 900 gratuïta per a empreses i autònoms

 3. 3

  Coronavirus.- Badalona (Barcelona) ofereix 200 places d'estacionament gratuït a sanitaris

 4. 4

  Coronavirus.- Educació fixa tenir en compte la situació de cada alumne en avaluar el confinament

 5. 5

  L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) obre una línia 900 gratuïta per empreses i autònoms