L'Ajuntament de Barcelona desconeix si la Sagrada Família ha comprat un solar

Publicat 15/11/2019 18:39:45CET
Sagrada Família.
BASÍLICA DE LA SAGRADA FAMILIA - Archivo

BARCELONA, 15 nov. (EUROPA PRESS) -

La tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme de Barcelona, Janet Sanz, ha assegurat aquest divendres que desconeix si la Junta Constructora de la Sagrada Família ha comprar un solar al costat del temple per expandir-se: "Ells ja sabran".

Segons publica aquest divendres El País, la Sagrada Família ha comprat un solar de la Societat General d'Aigües de Barcelona entre el 424 i el 432 del carrer Mallorca que es troba dins dels seus plans expansius per construir una escalinata d'accés a la façana de la Glòria, cosa que pot suposar el desallotjament de famílies i l'enderrocament d'immobles.

Sobre aquesta informació, a preguntes dels periodistes, la regidora d'Urbanisme ha afirmat: "L'objectiu és poder fer un debat de model de ciutat respecte al model definitiu de la Sagrada Família i la seva relació amb l'entorn més proper. El que faci la Sagrada Família, ells ja sabran per què compren aquests solars".

Ha explicat que el consistori iniciarà el debat de ciutat el 2020 per poder parlar del tram final de transformació de l'entorn del temple, i ha assegurat que exigiran a la Sagrada Família que es faci responsable de les "molèsties que generen als veïns de l'entorn" amb la seva activitat.

"Nosaltres no tenim cap previsió per a cap solar", ha insistit la tinent d'alcalde, i ha reiterat que l'objectiu és el d'obrir un debat sobre el futur final de la Sagrada Família.

Contador