Publicat 19/5/2020 17:26:04 +02:00CET

L'Ajuntament de Barcelona aclareix que només es podrà caminar a la platja i no prendre el sol

Base nàutica de la platja del Bogatell, el dia en què el regidor d'Emergència Climàtica i Transició Ecològica de l'Ajuntament de Barcelona, Eloi Badia, detalla com es durà a terme l'obertura des de divendres que ve de més espais naturals.
David Zorrakino - Europa Press

   BARCELONA, 19 maig (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Barcelona ha aclarit que a partir d'aquest dimecres només es podrà caminar per les platges de la ciutat i no prendre el sol, després que el tinent d'alcalde de Seguretat i Prevenció, Albert Batlle, digués aquest mateix dimarts que sí es podria.

   Fonts municipals han explicat a Europa Press que les platges estaran obertes de 6 a 20 hores i podran ser utilitzades dins de les respectives franges horàries i limitacions, però que no estarà permès el bany recreatiu ni prendre el sol.

   En roda de premsa, Batlle ha respost "en principi sí" a la pregunta de si es permetria prendre el sol, sempre que es respectés la distància de seguretat, l'hora màxima permesa i sense banyar-se.

   Segons el consistori, el que sí es podrà fer és trepitjar la sorra i caminar per ella i no només transitar pel passeig lateral, la qual cosa permetrà descongestionar la zona, en la qual s'ha observat un gran nombre de persones en algunes franges horàries.

   A primera i última hora del dia la platja continua reservada per als esportistes: de les 6 hores fins a les 10 pels no professionals i de 20 hores fins a les 23 per als federats; de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores podrà apropar-se la gent gran, i de 12 a 19 hores les famílies.

   A la franja esportiva podrà accedir a la platja qualsevol ciutadà del terme municipal, i, en la resta, els que visquin en un radi d'un quilòmetre, i s'hauran de seguir a tot moment les indicacions de la Guàrdia Urbana i els serveis de megafonia.

   No es podrà accedir a les platges amb transport públic ni amb vehicle privat, només a peu i amb bicicleta, i es tancaran a les 20 hores, excepte para la pràctica de surf i esportistes nàutics federats i amb la corresponent llicència a la platja del Bogatell.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensors i càmeres

 2. 2

  Lleida demana al Govern que traslladi a Sánchez la seva petició de regularitzar a persones sense papers

 3. 3

  Coronavirus.- Collboni assegura que la reactivació a Barcelona ha estat "millor de l'esperada"

 4. 4

  AMP.- Coronavirus.- El 83% de les residències de Girona no tenen casos confirmats ni sospitosos

 5. 5

  Coronavirus.- Les presons catalanes ja fan controls de temperatura a tots els visitants