Publicat 3/9/2020 17:19:57 +02:00CET

JxCat torna a demanar a Colau els expedients que avalen els blocs a la calçada

Els regidors de JxCat a Barcelona Jordi Martí, Francina Vila i Elsa Artadi demanen que es retirin els bancs de formigó de les noves zones per a vianants dels carrers Girona, Consell de Cent i Rocafort.
JXCAT - Archivo

BARCELONA, 3 set. (EUROPA PRESS) -

El grup municipal de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona ha tornat a demanar al Govern d'Ada Colau els expedients i els informes tècnics que avalen la instal·lació dels blocs de formigó a la calçada de les noves zones per a vianants.

La presidenta de JxCat al consistori, Elsa Artadi, i la portaveu adjunta, Francina Vila, han tornat a registrar un escrit a l'Ajuntament en el qual sol·liciten una auditoria tècnica i imparcial que avaluï la seguretat d'aquests elements i que es retirin cautelarment fins que se n'obtinguin els resultats, ha informat JxCat aquest dijous en un comunicat.

A més, constaten que, "per silenci administratiu davant la primera reclamació, el Govern municipal ha acceptat entregar els informes justificatius de la instal·lació dels blocs", i adverteixen que la petició és un nou pas del tràmit administratiu i judicial que vol forçar-ne la retirada.

Contador