Publicat 30/7/2019 14:06:37 +02:00CET

JxCat reclama a Colau que assumeixi "la seva responsabilitat" davant les vagues de l'Aeroport

JxCat en un vídeo per a xarxes socials
JXCAT

BARCELONA, 30 jul. (EUROPA PRESS) -

El regidor de JxCat Jordi Martí ha reclamat aquest dimarts a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que assumeixi "la seva responsabilitat" davant les vagues de l'Aeroport de Barcelona, i que intervingui per evitar tan com sigui possible els efectes negatius.

"Demanem a l'alcaldessa, Ada Colau, i al seu Govern, que admeti la situació, que assumeixi la seva responsabilitat i intervingui en primera instància per mirar d'evitar tan com sigui possible els efectes negatius que tindran aquestes vagues" ha expressat el regidor a través d'un comunicat de JxCat.

Martí ha opinat que l'aturada indefinida dels treballadors de seguretat del Prat que hi ha convocada a partir del 9 d'agost, té "greus efectes negatius" que provoquen una situació de perjudici per a Barcelona i per al conjunt del país.

I ha advertit que amb les protestes s'estan desenvolupant "fets greus" a l'Aeroport.

A més, a través d'un missatge en les xarxes socials, ha demanat al Govern municipal que no es quedi de braços creuats, i demostri "què farà per ajudar a revertir els inconvenients" que pugui produir la situació de vagues indefinides.