Publicat 12/7/2019 12:20:05 +02:00CET

JxCat de Barcelona recorda que Forn té "el 100% dels seus drets" després de l'oposició de la Fiscalia

Jordi Martí (JxCat) en declaracions als mitjans
EUROPA PRESS

BARCELONA, 12 jul. (EUROPA PRESS) -

El regidor de JxCat a Barcelona Jordi Martí ha recordat aquest divendres que el líder del seu grup municipal, Joaquim Forn, "té el 100% dels seus drets", després que la Fiscalia s'hagi oposat al fet que surti de la presó per assistir al ple de dimarts vinent, en el qual s'abordarà el cartipàs.

En declaracions als mitjans, Martí ha expressat la seva indignació davant del posicionament de la Fiscalia, perquè Forn no té cap dret limitat, i ha confiat que el Tribunal Suprem (TS) no accepti la petició de la Fiscalia i Forn hi pugui assistir, i es respectin així "els seus drets polítics, que té intactes".

Ho ha dit en ser preguntat per la premsa després de criticar les ocupacions que es produeixen tant en locals comercials com en habitatges als barris del Putxet i el Farró i La Bonanova, on hi ha vuit finques ocupades il·legalment, com JxCat ha fet constar en un mapa.

Martí ha demanat a qui serà regidor de Sarrià-Sant Gervasi i tinent d'alcalde de Seguretat, el socialista Albert Batlle, que treballi per minimitzar aquesta problemàtica --que afecta els veïns i els petits propietaris i no només els bancs, ha dit--, després de mesos d'"inacció".

Així, ha reclamat al nou Govern d'Ada Colau que "agafi les regnes" de l'assumpte perquè, encara que ha dit que en aquest àmbit falten recursos i competències, s'ha de treballar de totes maneres per evitar que després s'hagi de lamentar la situació, segons ell.