Publicat 11/6/2020 11:38:46 +02:00CET

Joan Ramon Riera pren possessió com a regidor del PSC a Barcelona en el lloc de Marí-Klose

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presideix la presa de possessió de Joan Ramon Riera com a regidor de l'Ajuntament pel PSC en lloc de la regidor Marga Marí-Klose.
AYUNTAMIENTO DE BARCELONA

BARCELONA, 11 juny (EUROPA PRESS) -

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha presidit aquest dijous l'acte de presa de possessió de Joan Ramon Riera com a regidor de l'Ajuntament pel PSC en el lloc de la regidora Marga Marí-Klose, que ha deixat el càrrec per "motius de salut".

En la seva intervenció, Riera ha desitjat la ràpida recuperació a Marí-Klose, a la qual substituirà en l'àrea d'Infància, Joventut i Persones Grans: "Prenc la responsabilitat amb la mateixa il·lusió i ganes amb les quals em vaig afiliar al PSC", ha dit.

Riera serà regidor del districte de Les Corts --que fins ara liderava el també regidor del PSC Xavier Marcé, que passa a Nou Barris-- i assumirà la presidència de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).

Colau ha destacat la forta vocació de servei públic, amb dedicació exigent i a peu de barri, que requereix el treball de regidor, i ha donat la benvinguda a Riera, vinculat a l'Ajuntament des de l'any 2005 en el districte de l'Eixample.

Riera ha ofert "compromís, treball i ganes d'aprendre", ha assegurat que la política és un bon motor de canvi, i ha afegit que aquest mateix dijous participarà en la seva primera Comissió de Govern al costat de la resta de l'Executiu municipal.