Publicat 5/11/2019 11:28:32 +01:00CET

Instal·len dues grues per enderrocar l'edifici de Badalona desallotjat per aluminosi

Instal·len dues grues per enderrocar l'edifici de Badalona desallotjat per aluminosi.
EUROPA PRESS

BADALONA (BARCELONA), 5 nov. (EUROPA PRESS) -

Construccions Roig ha instal·lat aquest dimarts dues grues per enderrocar l'edifici del número 16 del passatge de la Torre, al barri de la Salut de Badalona (Barcelona), desallotjat per aluminosi.

Cap a les 09.30 hores l'empresa ha començat a muntar les dues grues, una a cada banda de l'edifici, amb les quals iniciarà els treballs d'enderrocament, després que l'empresa hagi tallat els subministraments de llum, telèfon i gas.

La primera fase de l'enderrocament es farà de manera manual per la complexitat de l'operació, i durarà fins arribar al forat de la façana que hi ha a la segona planta de l'edifici o fins que finalitzi el risc d'ensorrament.

Després s'iniciarà la segona fase de l'operació, que s'executarà mecànicament amb una retroexcavadora equipada amb un braç i pinça, en uns treballs que tindran un cost d'entre 350.000 i 400.000 euros.

Arran de la possibilitat que l'edifici s'ensorri, s'han desallotjat els veïns de 14 finques, que no podran tornar als seus pisos durant l'enderrocament o fins que es garanteixi la seguretat a tots aquests edificis.