Publicat 15/02/2016 16:31CET

Una immobiliària de Barberà del Vallès, Primer Premi Nacional de Vendes 2015

Operacions Franjo va vendre el passat exercici 80 immobles per un valor superior als 12,1 milions d'euros

BARBERÁ DEL VALLÈS (BARCELONA), 15 febr. (EUROPA PRESS) -

Operacions Franjo, immobiliària de Barberà del Vallès (Barcelona), s'ha alçat amb el Primer Premi Nacional de Vendes 2015, després de comercialitzar un total de 80 immobles de particulars per un valor de 12.152.920 euros.

La seva comercial Maite Salgado es va alçar també amb el Primer Premi Nacional de Vendes per Agent, pels seus 44 habitatges venuts.

Els premis, concedits per l'escola de negocis immobiliaris Club Noteges, són els més reconeguts del sector nacional en congregar un total de 142 empreses associades i més de 644 agents immobiliaris.

Segons el director gerent d'Operacions Franjo, Francisco Navarro, aquestes dades mostren que "el sector s'està consolidant, que els preus han tocat fons i que hi ha una lleugera recuperació".

Tot i això i "malgrat els reiterats anuncis dels mitjans de comunicació que els preus dels immobles pugen", els preus segueixen estables i aquelles finques que realment tenen algun encant són les úniques que han incrementat lleument el seu valor.

El responsable d'Operacions Franjo indica que, a l'hora d'analitzar les dades disponibles dels immobles de la zona, es pot assegurar que "la demanda s'ha incrementat i que els preus van pujar al llarg del passat exercici entre un 4 i un 5 %".

Tot i això, assegura, aquest augment s'ha produït des dels preus reals de venda i no des dels de mercat.

"Encara existeix una bretxa important entre tots dos i la tasca pedagògica que cal fer amb els venedors perquè entenguin aquesta conjuntura és important. Afortunadament, el suport i formació constant que proporciona el Club Noteges ens ajuda a afrontar amb èxit aquestes negociacions", ha afegit.

"Tot i la negativa conjuntura econòmica, que ha provocat la desaparició del 87 % del sector, treballar amb el suport del Club Noteges i desenvolupar la seva metodologia ens ha permès, a una empresa familiar com la meva, vendre 80 immobles per un valor superior als 12,1 milions d'euros el 2015", conclou.

Els 3.521 immobles venuts pel Club Noteges l'any passat per més de 446 milions d'euros, els converteixen en una de les principals forces de vendes del país.

El Club Noteges, escola de negocis immobiliari creada el 2005 per José Luis Jimeno, va concedir aquests premis durant la UNEN16 (Universitat de l'Èxit Noteges), convenció anual on es donen cita tots els associats durant dues jornades de formació i convivència amb ponents de primer nivell.

Per al conseller delegat de Noteges, José Luis Jimeno, "la nostra metodologia combinada amb la constància personal de cada associat, són les responsable de l'èxit de la nostra organització que ha venut més de 27.000 immobles en els vuit anys que portem de crisis".

Actualment gestiona una cartera superior als 40.000 immobles i 107.000 compradors, cosa que representa el 40% de la demanda espanyola.

644 AGENTS

Club Noteges agrupa un total de 644 agents immobiliaris en 142 empreses associades amb 170 oficines repartides per tot Espanya, i amb presència a l'Argentina, Colòmbia, Mèxic i Panamà.

Una combinació d'alta tecnologia immobiliària, formació constant, una metodologia clara i adaptada a la realitat del mercat i un departament de 'mentoring' que s'encarrega de supervisar l'evolució dels equips comercials, són la combinació perfecta per produir els resultats d'alt rendiment que des de fa anys vénen produint.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés