Publicat 23/06/2020 20:29CET

El Govern central autoritza tres consultes populars locals a dos municipis d'Euskadi i un d'Andalusia

Reunió del Consell de Ministres aquest dimarts, que té previst aprovar el Fons de Reserva de Garantia per a la indústria electrointensiva, amb l'objectiu de millorar la seva competitivitat, a Madrid (Espanya), a 23 de juny de 2020.
Moncloa

MADRID, 23 juny (EUROPA PRESS) -

El Govern central ha autoritzat la celebració de tres consultes populars a dos municipis d'Euskadi i un d'Andalusia que compten amb els informes i comprovacions requerides i compleixen amb els requisits de l'article 71 de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local.

En concret, el Consell de Ministres ha acordat en la seva reunió d'aquest dimarts que els ajuntaments de San Sebastián de los Ballesteros, a Còrdova, el de Durango, a Biscaia, i el de Lasarte-Oria, a Guipúscoa, organitzin aquestes consultes populars sobre qüestions municipals.

L'ajuntament del poble cordovès preguntarà als seus veïns si estan d'acord amb què la celebració de la fira i festes de juliol es traslladin als voltants del camp de futbol municipal.

Per la seva banda, Durango sotmetrà a referèndum la paralització d'un projecte de ferrocarril i una possible alternativa, mentre que el municipi de Guipúscoa preguntarà als seus ciutadans sobre les actuacions que ha de realitzar l'ajuntament en relació a uns contenidors soterrats.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés