La Generalitat i l'Ajuntament acorden l'aprovació definitiva de delegació de competències del Port Olímpic

Publicat 25/11/2019 15:08:58CET
El primer tinent a alcalde de Barcelona, Jaume Collboni (3i), i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (2i), durant la Comissió Mixta entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona (Catalunya, Espanya), a 25 de novembre del 2019.
Pau Venteo - Europa Press

BARCELONA, 25 nov. (EUROPA PRESS) -

El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha anunciat aquest dilluns que la Generalitat i l'Ajuntament han acordat l'aprovació definitiva i immediata per part del Consell de Govern de la delegació de competències del Port Olímpic per un període de 30 anys.

Collboni ha valorat la cessió com una qüestió de "màxima importància si es té en compte que la transformació del Port Olímpic serà una de les grans transformacions urbanes que tindrà la ciutat de Barcelona durant aquest mandat", ha dit després de la Comissió Mixta de la Generalitat i l'Ajuntament.

Ha assegurat que, durant els últims anys, s'ha produït un nivell de degradació en certs àmbits del port que no són admissibles, segons ell, i veu imprescindible la delegació de competències: "La voluntat del Govern de la ciutat ha estat sempre recuperar el Port Olímpic per a la ciutat de Barcelona".

Contador