Actualitzat 20/5/2014 12:47:11 +00:00 CET

Messi: "Espero que sigui al revés de quan m'anava malament a l'Argentina i bé a Barcelona"

Lionel Messi
HEINO KALIS / REUTERS

BARCELONA, 20 maig (EUROPA PRESS) -

El jugador del FC Barcelona i capità de la selecció argentina, Leo Messi, ha assegurat aquest dimarts a la seva arribada a Buenos Aires que confia en "canviar el xip" i que, aquesta vegada, li vagin bé les coses en el Mundial a diferència del que ha succeït en el club blaugrana, on ha passat "un any dolent".

"Espero que aquesta vegada sigui al revés de quan m'anava malament a l'Argentina i tornava a Barcelona i jugava bé. Espero que quan m'ajunti amb els meus companys em canviï el cap", ha assegurat a la seva arribada al seu país, on tindrà uns dies de vacances abans de concentrar-se amb Argentina.

Messi ha assegurat estar content d'haver arribat al seu país i de ja pensar "en el que ve". "Tinc ganes de pensar en el Mundial, que és una cosa molt important per a nosaltres", ha recalcat.

Això sí, ha tornat a comentar que aquest no ha estat el seu millor any. "M'hagués agradat acabar-lo d'una altra manera però va aer una mica de tot el grup, no només a nivell individual, sinó que va ser una baixada de tot l'equip", ha comentat sobre la temporada en blanc del FC Barcelona, que va guanyar només la Supercopa d'Espanya.

"Després d'un any complicat vam tenir la possibilitat de guanyar el torneig i tampoc vam poder. Van passar moltes coses en allò personal també no va ser fàcil per lesions i altres coses fora del futbol, però ha acabat d'aquesta manera i ja cal pensar en el que ve", ha recalcat el '10' blaugrana.

Pel que fa a les possibilitats que té l'Argentina de guanyar el Mundial, ha celebrat que tinguin "un gran grup". "hem arribat tots molt bé. Tant de bo es pugui complir l'objectiu perquè estem amb moltes ganes, tant de bo se'ns doni el que pretenem", ha apuntat.