Actualitzat 14/6/2019 15:05:49 +00:00 CET

Forn arriba a l'Ajuntament de Barcelona per fer els tràmits abans del ple d'aquest dissabte

Av.- Forn arriba a l'Ajuntament de Barcelona per realitzar tràmits abans del ple del dissabte
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

El regidor electe de JxCat a Barcelona Joaquim Forn ha arribat cap a les 16.22 hores d'aquest divendres a l'Ajuntament des de la presó de Brians 2 per presentar els documents sobre la declaració de béns i activitats, cosa indispensable per recollir la seva acta.

Ha arribat en un cotxe sense distintius policials enmig d'un fort dispositiu policial a la plaça de Sant Miquel, on se situa una de les entrades a l'Ajuntament --la principal és a la plaça de Sant Jaume--.

Han acudit a la plaça per rebre'l diversos membres del seu equip i del grup municipal, i Forn ha saludat ràpidament en baixar del cotxe, moment en què alguns ciutadans han cridat 'Llibertat, presos polítics'.

Quan acabi els tràmits al consistori, serà conduït altra vegada a Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), presó a la qual va ser traslladat des de Soto del Real (Madrid) aquest dijous.

L'exconseller i extinent d'alcalde tornarà al consistori aquest dissabte per participar en el ple de constitució i investidura de l'alcalde, després del qual serà traslladat una altra vegada a la presó madrilenya, tal com ha ordenat el Tribunal Suprem.