Publicat 30/06/2021 21:39CET

Fluidra registra el seu cinquè programa d'emissió de pagarés amb un saldo viu màxim de 150 milions

Archivo - Arxivo - El president executiu, Bruce Brooks, el ceo, Eloi Planes, i el director financer, Xavier Tintoré.
FLUIDRA - Archivo

BARCELONA, 30 juny (EUROPA PRESS) -

Fluidra ha registrat al Mercat Alternatiu de Renda Fixa el seu cinquè programa d'emissió de pagarés amb un saldo viu màxim de 150 milions d'euros, que estarà vigent fins al 30 de juny de 2022.

Els pagarés emesos a l'empara del present programa podran estar denominats en euros o dòlars nord-americans, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimecres.

La societat ha designat a Banca March assessora registrada i a Banc Sabadell com a agent de pagaments, i ambdues entitats seran també col·laboradores.

L'objectiu del programa és impulsar la diversificació de les fonts de finançament de la societat, mantenint-se "una major flexibilitat en el finançament" del circulant del Grup Fluidra.

Així, Fluidra podrà realitzar emissions de pagarés amb qualsevol termini de venciment que estigui comprès entre tres hàbils i 731 dies naturals des de la data d'emissió, quan les condicions del mercat ho aconsellin.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés