Publicat 20/5/2020 11:07:59 +02:00CET

Fira.- La plataforma digital FiraCampusVirtual comença amb més de 130 expositors

Destacades universiades i centres de formació participaran en el certamen virtual del Va salar de l'Ensenyament, FiraCampusVirtual
FIRA DE BARCELONA

BARCELONA, 20 maig (EUROPA PRESS) -

La plataforma digital FiraCampusVirtual, que pren el relleu del Saló de l'Ensenyament i Futura per la pandèmia del nou coronavirus, s'inicia aquest dimecres fins el diumenge amb la participació de més de 130 expositors.

Entre els expositors figuren universitats, centres de formació professional, Batxillerat, estudis artístics, escoles d'idiomes i escoles de negocis, que presentaran les seves novetats per al proper curs.

L'objectiu d'aquesta plataforma és que joves i estudiants puguin reorientar el seu futur professional i conèixer l'oferta acadèmica i accedir a tota la informació relativa tant a carreres universitàries, com a graus de FP i màsters que es podran cursar l'any que ve.

Entre les universitats figura la presència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Ramon Llull (URL), l'Abat Oliba (UAO CEU), la Internacional de Catalunya (UIC) i l'Oberta de Catalunya (UOC).

També participaran centres com IQS-URL, la Salle-URL, ESCI-UPF o Tecnocampus Mataró-Maresme; escoles de negocis com Esade-URL, EAE Business School i ESIC Business and Màrqueting School; o de disseny com ESDi-URL o BAU Centri Universitari de Disseny.

La plataforma potenciarà els serveis d'orientació i més de 400 experts del saló i dels més de 130 centres de formació que participaran en l'esdeveniment digital assessoraran als alumnes de forma grupal o individual per resoldre els seus dubtes i ajudar-los a triar el seu futur acadèmic, amb 1.500 webinars, xats i videoconferències.

El certamen virtual de Fira de Barcelona facilitarà el contacte entre els assistents i els centres formatius per fomentar el diàleg entre ells i ajudar així els estudiants a triar la seva trajectòria acadèmica i encaminar la seva vida professional.

Contador

el més llegit

 1. 1

  Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensors i càmeres

 2. 2

  Mor després de sofrir una descàrrega elèctrica mentre treballava en Vespella (Tarragona)

 3. 3

  Coronavirus.- Les presons catalanes ja fan controls de temperatura a tots els visitants

 4. 4

  Coronavirus.- El Metro de Barcelona registra un 13% més de viatgers aquest dimecres que el passat

 5. 5

  Coronavirus.- Barcelona controlarà l'aforament de les platges amb videosensores i càmeres