Actualitzat 25/8/2014 12:01:03 +00:00 CET

L'Ajuntament lamenta que el Bread & Butter no faci la seva pròxima edició a Barcelona

La concejal Sònia Recasens
Foto: EUROPA PRESS

BARCELONA, 25 Ago. (EUROPA PRESS)

La tinenta d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, ha lamentat la decisió del saló de moda Bread & Butter de no fer la seva pròxima edició a la capital catalana, com estava previst, i de traslladar-la a Berlín.

   Recasens ha destacat el "creixement exponencial" que va viure aquest saló quan va ser acollit per la ciutat catalana entre el 2005 i el 2009, i ha assenyalat que va trobar bones condicions per créixer i sumar expositors, ha considerat el consistori aquest dilluns en un comunicat.

   "Bread & Butter va adquirir la plena maduresa en les edicions celebrades a la nostra ciutat", ha explicat el consistori, que ha anunciat que la capital catalana mantindrà la seva estratègia per atreure grans esdeveniments d'aquest i altres sectors.

   També ha afirmat que Barcelona segueix reafirmant la seva aposta per ser un "referent internacional" en el sector tèxtil i de la moda.

   La fira de moda va anunciar el juliol un acord amb Fira de Barcelona per fer l'edició d'hivern durant tres anys a la capital catalana, després que el 2009 traslladés l'esdeveniment a Berlín després de vuit anys fent-lo a Barcelona.