Publicat 15/01/2016 16:48CET

Finalitzen les obres d'ampliació del parc de Can Buxeres en l'Hospitalet

El Ayuntamiento de L'Hospitalet ha completado la restauración del templo moderni
AJUNT.HOSPITALET/CRISTINA DIESTRO

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (BARCELONA), 15 gen. (EUROPA PRESS) -

El Consorci per a la Reforma de la Granvia ha finalitzat l'ampliació del parc de Can Buxeres de L'Hospitalet de Llobregat, que ha sumat 25.250 metres quadrats més de superfície, nous accessos, zones de jocs infantils, espais per a gossos i horts socials.

L'ampliació, que forma part de l'última fase de l'Àrea Residencial Estratègica de La Remunta, s'ha executat al llarg d'un any i ha suposat una inversió de 2,1 milions d'euros, segons ha informat l'Ajuntament mitjançant un comunicat.

A partir d'ara, el parc de Can Buxeres disposa de 60.000 metres quadrats de superfície total i té noves zones d'oci, aparells de gimnàstica per a ancians, un espai per a gossos i 40 parcel·les destinades a horts que s'oferiran a entitats i col·lectius socials de la ciutat.

L'ampliació ha permès obrir un nou accés al parc des del carrer de Miquel Peiró i Victorí, que millorarà l'accessibilitat i generarà un àmbit de trobada amb el barri de Sanfeliu.

El projecte incorpora el reg amb aigües freàtiques, la plantació d'espècies vegetals de baixa demanda d'aigua i la instal·lació d'enllumenat amb tecnologia led.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2021 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés