Publicat 25/7/2019 12:53:31 +02:00CET

FEM Vallès buscarà el compromís dels nous alcaldes per impulsar una 'Àrea Vallès'

TERRASSA (BARCELONA), 25 jul. (EUROPA PRESS) -

La Plataforma FEM Vallès començarà a treballar perquè els nous ajuntaments de la comarca, configurats després de les eleccions del passat mes de maig, impulsin una 'Àrea Vallès' com un espai de treball i consens.

La voluntat és trobar "l'encaix amb la gran Barcelona" que multipliqui els beneficis de tots els qui viuen i treballen al Vallès, segons ha informat l'organització aquest dijous en un comunicat.

Es tracta d'accions que van en la línia de millorar les connexions i la mobilitat ferroviària, així com polítiques d'habitatge, la millora de polígons industrials i la gestió ambiental, entre d'altres.

Per aquest motiu, els representants de les entitats de FEM Vallès es constituiran per grups de treball per presentar les propostes a les poblacions de la demarcació; així, els tres primeres trobades seran amb els consistoris de Terrassa, Sabadell i Granollers.

Aquesta decisió s'ha pres després que FEM Vallès hagi celebrat la seva primera reunió anual, que s'ha dut a terme a la seu de Cecot, a Terrassa, amb la presència, entre d'altres, dels nous membres de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Circuit de Barcelona-Catalunya.