Publicat 8/5/2019 19:07:45 +02:00CET

Ernest Maragall: "ERC també vol guanyar el 26 de maig, com va fer el 28 d'abril"

26M.- Maragall: "ERC També Vol Guanyar El 26 De Maig, Tal com Va fer El 28 D'Abril"
ERC

Critica Colau de fer un cara a cara amb Artadi i no amb ell

BARCELONA, 8 maig (EUROPA PRESS) -

El candidat d'ERC a l'Alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha dit aquest dimecres que "ERC també vol guanyar el 26 de maig, com va fer el 28 d'abril", i que, si venç, assumirà la seva responsabilitat i exercirà el lideratge de la ciutat amb totes les conseqüències.

En declaracions abans d'un acte sobre educació als Jardins de la Sedeta, ha dit afrontar la campanya amb entusiasme: "Sortim a guanyar. Estic convençut que podem guanyar. Volem guanyar i podem guanyar".

"Comencem la campanya amb gran entusiasme i convicció reforçada, i no només pel que diuen les enquestes, sinó pel retorn que rebem en contactar amb la ciutadania", i ha assegurat que la gent està bolcada en aquestes eleccions, i que ells estan preparats per donar resposta a totes les demandes.

En relació amb el debat cara a cara que celebraran l'alcaldessa i la candidata a la reelecció, Ada Colau, i la número 2 de JxCat, Elsa Artadi, aquest dijous a Ser Catalunya, Maragall ha admès que va proposar l'equip de Colau un cara a cara amb l'alcaldessa, però que li van declinar.

"Sembla que Colau busca altres escapatòries de debat. Em fa l'efecte que busca debats per veure qui serà el número dos, però crec que el més natural seria que tinguéssim aquesta conversa i aquest intercanvi de projectes", ha subratllat el republicà.

I en un tuit recollit per Europa Press, Maragall ha dit que "Colau prefereix debatre amb aquelles forces que no disputen realment l'Alcaldia perquè sap que això va de Colau o Maragall", i ha tornat a estendre la mà a l'alcaldessa per debatre.