Publicat 9/9/2019 13:34:13 +02:00CET

ERC evita lligar els pressupostos de Barcelona als de la Generalitat: "Són debats diferents"

Jordi Castellana (ERC)
EUROPA PRESS

BARCELONA, 9 set. (EUROPA PRESS) -

El regidor d'ERC a Barcelona i president de la comissió d'Economia de l'Ajuntament, Jordi Castellana, ha evitat lligar la negociació dels pressupostos de la ciutat als de la Generalitat: "Són debats diferents. Encara que la realitat de Barcelona no es pot separar de la de Catalunya, cada negociació ha de seguir el seu curs".

En declaracions a la premsa després que el líder d'ERC a Barcelona Ernest Maragall i el mateix Castellana hagin publicat un article a 'La Vanguardia' en el qual estenen la mà al Govern municipal d'Ada Colau per negociar uns pressupostos "valents i progressistes", el regidor ha dit que ERC vol exercir la seva responsabilitat com a força guanyadora en les municipals.

"Com a força guanyadora, agafem la responsabilitat de liderar les converses sobre els pressupostos", i ha dit que, ara com ara, no han rebut cap resposta a la seva proposta per part del govern de BComú i el PSC, tot i que espera que vulguin asseure's per pactar uns comptes a llarg termini i assumir els desafiaments que encara la ciutat després de la crisi econòmica i la pròrroga pressupostària que viu.