Publicat 4/12/2019 12:54:12 +01:00CET

Elsa Artadi (JxCat) no assistirà a l'acte de celebració del Dia de la Constitució

La portaveu de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, durant la seva intervenció en una sessió plenària en el Parlament, a Barcelona / Catalunya (Espanya), a 26 de novembre de 2019.
David Zorrakino - Europa Press

BARCELONA, 4 des. (EUROPA PRESS) -

La líder de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha comunicat per carta a la delegada del Govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, que cap membre del grup municipal assistirà a l'acte de celebració del Dia de la Constitució aquest dimecres perquè consideren la Carta Magna una eina per "reprimir la voluntat legítima, democràtica i pacífica" dels catalans.

En la missiva, a la qual ha tingut accés Europa Press, també ha assenyalat la sentència del Tribunal Suprem per l'1-O com un dels motius per no anar-hi: "Una sentència injusta que han denunciat entitats i organismes internacionals, i que també ha condemnat qui va ser president del nostre grup municipal, Joaquim Forn".

"Aprofito l'oportunitat per demanar-li, en la seva condició de delegada del Govern espanyol a Catalunya, que insti el Govern de l'Estat a obrir un marc de negociació real i amb garanties per resoldre políticament i democràticament el conflicte entre Catalunya i l'Espanya", ha conclòs.