Publicat 22/8/2019 14:26:04 +02:00CET

Els veïns del Besòs i el Maresme de Barcelona es manifesten diàriament per demanar més seguretat

Reunión sobre la seguridad en la Mina de Sant Adrià de Besòs
EUROPA PRESS

BARCELONA, 22 ago. (EUROPA PRESS) -

Els veïns del barri barceloní del Besòs i el Maresme es manifesten cada nit des de la setmana passada per exigir més seguretat a la zona, propera al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs (Barcelona).

Els veïns critiquen que la presència de persones begudes i drogoaddictes al barri dificulta la convivència i ha provocat un augment de baralles, brutícia i furts, per la qual cosa demanen un reforç policial, han explicat en diverses anotacions a Twitter.

El regidor del districte de Sant Martí, David Escudé, ha assegurat en declaracions a TV3 recollides per Europa Press que des de fa uns dies s'ha promogut un reforç de la presència policial de proximitat i de mediadors, així com una millora del manteniment.

Ha assegurat que han acordat amb els veïns d'aquest i d'altres barris fer un seguiment conjunt de la situació, per "tornar a recuperar la sensació de seguretat i de barri confortable".

La protesta dels veïns del Besòs i el Maresme ha coincidit amb una protesta promoguda per alguns residents de la Verneda per la inseguretat i les ocupacions al barri, on fan guàrdia des de fa dues setmanes davant d'un local buit a la rambla Prim per evitar que sigui ocupat.