Publicat 14/10/2019 18:02:16CET

Els Aerobús triguen dues hores a arribar de plaça Espanya a l'Aeroport de Barcelona

Aerobús, autobusos a l'Aeroport de Barcelona
EUROPA PRESS - Archivo

EL PRAT DEL LLOBREGAT (BARCELONA), 14 oct. (EUROPA PRESS) -

El servei d'Aerobús triga dues hores a fer el recorregut entre plaça Espanya i l'Aeroport de Barcelona a causa de les mobilitzacions en protesta de la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés independentista, quan normalment la durada mitjana del trajecte és de 35 minuts.

Segons han informat fonts del servei a Europa Press, el viatge es ralenteix pels controls policials que s'han desplegat per a impedir l'entrada de més manifestants en les instal·lacions aeroportuàries.

L'Aerobús és el servei oficial de 'shuttle' que connecta l'Aeroport de Barcelona i el centre de la ciutat amb sortides cada cinc minuts cada dia de l'any, i que permet arribar a les dues terminals de l'aeroport: la T1 i la T2.

El trajecte disposa de parades a cinc punts de la ciutat: plaça Catalunya, Sepúlveda-Urgell, plaça Espanya, Gran Via-Urgell, i plaça Universitat, i actualment el servei només funciona entre plaça Espanya i l'Aeroport.

METRO I RODALIES

L'L9 Sud del Metro no ofereix servei a la T1 de l'Aeroport de Barcelona-el Prat "per ordre" dels Mossos d'Esquadra, ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) en una anotació a Twitter.

Així, l'L9 Sud funciona entre Zona Universitària i l'estació de la T2 de l'Aeroport, infraestructura a la qual es dirigeixen centenars de persones com a protesta per la sentència del judici de l'1-O.

TMB ha restablit el servei de l'L9 després d'un tall a la línia per accedir a l'Aeroport, així com ha fet Rodalies Renfe, que ha interromput el servei cap a la infraestructura però ja ho ha normalitzat.