Publicat 22/5/2019 14:17:34 +02:00CET

Diversos exalcaldes i exregidors socialistes impulsen un manifest de suport a Collboni

26M.- Collboni llama al voto útil progresista moderado para "defender Barcelona del 'procés"
EUROPA PRESS

BARCELONA 22 (EUROPA PRESS)

Diversos exalcaldes i exregidors socialistes han impulsat aquest dimecres un manifest de suport al candidat del PSC a l'Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, perquè "és qui millor representa el llegat dels governs progressistes" socialistes.

"Representa una nova generació amb nous projectes i noves idees que es combinen amb l'experiència i pluralitat del seu equip", resa el manifest, presentat per Collboni en un acte amb els signants a la terrassa del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) de Barcelona.

Per als signants, i tal com exposa el document que ha recollit Europa Press, el candidat socialista és qui "ofereix, fa i farà diàleg amb tota la ciutadania i teixit de la ciutat en un moment en el qual Barcelona necessitarà tornar a la il·lusió".

"És l'únic capaç de passar pàgina del conflicte del procés independentista a la ciutat, per posar Barcelona i els barcelonins al capdavant", conclou l'escrit que signen tres exalcades de la capital catalana: Narcís Serra, Joan Clos i Jordi Hereu.

També el signa l'exregidora i diputada al Congrés Carmen Andrés, i membres de la seva actual candidatura com Albert Batlle, Montserrat Ballarín, David Escudé i exregidors com la diputada al Parlament Assumpta Escarp.

També s'han sumat al document Ramon García Bragado, Katy Carreras-Moysi, Carles Martí, Daniel Mòdol, Gemma Mombrú i Joan Torres entre d'altres, molts d'ells presents en l'acte.