Publicat 24/10/2020 13:53CET

El districte barceloní de Gràcia iniciarà un procés per a la seva millora urbanística i ambiental

BARCELONA, 24 oct. (EUROPA PRESS) -

El districte barceloní de Gràcia posarà en marxa aquest dilluns un procés participatiu per definir un nou planejament amb l'objectiu d'aconseguir una millora urbanística i ambiental, i promourà el debat entre veïns.

El procés s'emmarca en la revisió del planejament urbanístic per conservar el caràcter, la identitat, la singularitat i les especificitats de Gràcia, informa l'Ajuntament de Barcelona aquest dissabte en un comunicat.

Aquest dilluns a les 18 hores tindrà lloc la primera sessió, en què s'explicarà el procés que portarà a la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM), mentre que les sessions posteriors seran temàtiques.

El 3 de novembre es tractarà la mobilitat i la sostenibilitat; el 9, l'habitatge i l'activitat econòmica; i el 17, el patrimoni i els equipaments.

En aquestes, es buscarà mantenir, rehabilitar i millorar el paisatge urbà de les façanes, revisar les afectacions urbanístiques, i afavorir el manteniment i fomentar els usos dels habitatges.

També s'incorporaran mesures per mantenir i millorar els espais verds, estructurar un sistema urbà eficient i sostenible per al medi ambient, i avaluar el desenvolupament del pla de protecció del patrimoni.

www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2020 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés