Publicat 21/8/2020 16:56:37 +02:00CET

La Diputació de Barcelona iniciarà el cicle 'Poesia als parcs' amb recitals a L'Alguer (Sardenya)

Parc Natural regional de Port del Comte a L'Alguer, a la illa de Sardenya
DIPUTACIÓN DE BARCELONA

BARCELONA, 21 ago. (EUROPA PRESS) -

La Diputació de Barcelona iniciarà 'El cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges' els dies 27 i 29 d'agost al Parc Natural Regional del Port del Comte i al Parc Nacional d'Asinara de L'Alguer, a Sardenya, ha informat aquest divendres en un comunicat.

El cicle poètic, organitzat conjuntament amb la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), comptarà aquest any amb deu recitals presencials i quatre que es retransmetran des del seu canal de Youtube en commemoració als poetes Joan Perucho i Josep Carner.

Els actes presencials s'iniciaran amb els espectacles previstos a Sardenya, seguiran al setembre amb dues sortides fora de la Xarxa de Parcs Naturals de la província (al Parc Natural de la Serra de Montsant i al Parc Natural de l'Alt Pirineu), a l'octubre es faran quatre més --a la demarcació de Barcelona--, i el cicle es tancarà amb dos actes més al novembre.

Els primers recitals sense públic del cicle poètic, que habitualment començava a l'abril, s'han fet durant juliol i es podran recuperar al seu canal de Youtube, dels quals destaquen els recitals en el marc de l'any Perucho, que commemora els 100 anys del seu naixement.

El certamen compleix 15 anys d'història des del seu naixement al 2005, en el marc del programa 'Viu el parc', una sèrie de lectures i recitals poètics que es duen a terme en espais naturals de la Diputació de Barcelona per estrényer vincles culturals amb la naturalesa.