Publicat 26/4/2019 17:50:18 +02:00CET

La Diputació de Barcelona inicia el cicle 'Poesia als Parcs' en homenatge a Joan Brossa

La Diputació de Barcelona inicia 'Poesia als Parcs' amb un homenatge a Joan Brossa
DIPUTACIÓN DE BARCELONA

BARCELONA, 26 abr. (EUROPA PRESS) -

La Diputació de Barcelona inicia dijous vinent 2 de maig el cicle 'Poesia als Parcs' al Pati Manning de Barcelona, amb un recital en homenatge a Joan Brossa, en qu Carles Rebassa --Premi Carles Riba 2018-- oferir una mostra de la poesia brossiana amb la intenció de fer que la paraula del poeta "parli, observi i ensenyi a mirar l'ésser hum" del temps actual.

Així ho ha explicat la Diputació aquest divendres en un comunicat en qu ha detallat que juntament amb Rebassa hi haur el compositor Carles Pedragossa i l'actor Jordi Oriol, i en qu també es presentar el cicle amb el comissari de l'Any Joan Brossa, Joan Guerrero i la vicepresidenta d'Estudis de la Fundació Joan Brossa, Glria Bordons.

En l'acte també hi participaran representants de la Diputació així com poetes que estaran en el cicle d'aquest any com Anna Pentinat, Oriol Sauleda, Míriam Cano, Martí Sales i Jaume Pons.

14 ANYS DE CICLE

El cicle de 'Poesia als Parcs' va néixer el 2005 amb el suport de les Lletres Catalanes, i es basa en lectures i recitals potics que es duen a terme entre maig i novembre en espais naturals protegits de Catalunya.

En aquesta edició hi ha programats 15 recitals potics amb 24 poetes, 12 músics i un clown en llocs com el parc del Castell de Monstesquiu, el parc de la Serralada de Marina i el parc de Collserola.

el més llegit

 1. 1

  Coronavirus.- Vergés afirma que els casos a Lleida "seguiran creixent uns dies més"

 2. 2

  Tres detinguts per la mort d'un home a Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

 3. 3

  AMP.- Coronavirus.- L'alcalde de Lleida recolza la decisió de confinar el Segrià

 4. 4

  El jutge ratifica el confinament del Segrià (Lleida) pel coronavirus

 5. 5

  L'alcalde de Lleida recolza la decisió de confinar el Segrià pel coronavirus