La Diputació de Barcelona expressa el seu suport als afectats pel temporal del 22 d'octubre

Publicat 31/10/2019 13:57:44CET
Ple de la Diputació de Barcelona
EUROPA PRESS

BARCELONA, 31 oct. (EUROPA PRESS) -

La Diputació de Barcelona ha acordat una declaració institucional de suport a les persones afectades pel temporal del dia 22 d'octubre, que va causar la mort de tres persones i tres desapareguts.

En el text, la Diputació subratlla que l'alerta per episodis meteorològics adversos i els temporals "s'està tornant cada vegada més freqüent a causa de la crisi climàtica".

"Aquesta vegada hem de lamentar una persona morta a la nostra província, a Arenys de Munt, i dos morts i tres desapareguts a la província de Tarragona", s'ha expressat en el document.

També ha destacat la professionalitat del personal de tots els serveis públics, la solidaritat de les persones voluntàries i de totes les persones que treballen en les tasques de recuperació de les zones afectades.

Així mateix, ha expressat la seva solidaritat amb els ajuntaments i institucions afectades, i ha posat a la seva disposició els recursos i els mitjans de la Diputació per atendre els veïns i per recuperar l'espai públic i els equipaments.

Finalment, la Diputació ha assegurat que aquesta situació reafirma el seu compromís per impulsar polítiques que siguin eficaces per donar resposta a la crisi climàtica: "No és una qüestió de futur, sinó que és radicalment present".