El deute de la Generalitat amb l'Ajuntament de Barcelona es redueix a 25 milions

Publicat 25/11/2019 15:11:22CET
El primer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni (3e), i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau (2e), durant la Comissió mixta entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona (Catalunya, Espanya), 25 de novembre del 2019.
Pau Venteo - Europa Press

BARCELONA, 25 nov. (EUROPA PRESS) -

El deute que la Generalitat té amb l'Ajuntament de Barcelona és de 25,27 milions d'euros, incloent el deute no vençut, un import que suposa una "reducció molt important" tenint en compte que el 2015 el deute se situava per sobre dels 100 milions d'euros, ha anunciat el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni.

Després de dues hores de reunió amb la consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, Collboni ha destacat la reducció "substancial" del deute, i ha assegurat que l'Ajuntament manté la seva reivindicació i exigència sobre el deute ciutadà.

La Comissió Mixta entre la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona que s'ha celebrat aquest dilluns ha fet un seguiment dels consorcis amb la participació de les dues administracions i ha tractat qüestions relacionades amb finançament, educació, salut, polítiques socials, infraestructures, habitatge, equilibri territorial i ocupació.